5-jarig bestaan…

Door 16 december 2020Nieuws

Zo onwerkelijk; op vrijdag 18 december a.s. bestaat de praktijk alweer 5 jaar!
Als TROTS-Kindercoachpraktijk begonnen en uiteindelijk uitgegroeid tot Kinder- en Jeugdtherapie Parkstad. Heel bijzonder als ik alles nog eens de revue laat passeren…

Door mijn gezondheid werd ik gedwongen om keuzes te maken. Van operatieassistent omgeschoold naar Kindercoach. Het uitgeven van mijn boek Sprong naar de Zon…, waarin ik de biografie van mijn zoon beschrijf. De behoefte om nog meer ouders en kinderen te willen helpen met meer gecompliceerde hulpvragen, heeft me doen besluiten om verder te studeren tot Integratief Kinder- en Jeugdtherapeut. Mijn praktijk groeide voort en de beslissing viel om aan ons woonhuis een praktijk te bouwen, die aan alle voorwaarden die de zorgverzekeraar stelt, voldoet. Het blijft kriebelen om te studeren; over het hele land verspreid, heb ik vele cursussen en workshops gevolgd die mijn vakgebied nog verder hebben uitgebreid.

Een spannend moment was toch wel de eerste ‘visitatie’ van de beroepsvereniging in mijn praktijk. De praktijk, mijn handelen, de gegevensverwerking (wet op de privacy), dossiervorming, toegepaste materialen, facturering, je kunt het zo gek niet bedenken, tot aan een paraplubak toe, alles werd onder de loep genomen…
En met gepaste trots kan ik zeggen, dat we glansrijk geslaagd zijn!

In 2019 kwam Doezel mij versterken. Wat een verrijking om met zo’n collega te mogen werken.
Het trainen met hem, de benodigde cursussen en opleiding om hem in te mogen zetten, de blije gezichten van de cliënten als ze met Doezel gewerkt hebben, het zijn geweldige momenten die ik als cadeautjes ervaar…

In 2020 is Oliver ons team komen versterken. Hij is eveneens een Australian Labradoodle en een hele bijzondere. Niet alleen vanwege zijn twee kleuren, dit wordt ‘parti colour’ genoemd, maar het is ook altijd party met hem! Oliver is altijd vrolijk, in voor een spelletje, super slim en leergierig en is dol op knuffelen.
Oliver heeft zijn eigen leertraject, maar heeft al heel veel van Doezel geleerd.
Twee honden, hetzelfde ras, maar totaal verschillende karakters, heel bijzonder…

Het liefst zou ik dit eerste lustrum iets uitbundiger willen vieren, maar gezien de Corona tijd kan dit even niet. Daarom delen we het graag op deze manier met jullie, in alle rust, op gepaste afstand, maar o.a. door social media toch met elkaar verbonden.

De cursussen en dus ook de ontwikkeling van mij en de praktijk gaat via webinars door, dus van stilstand is geen sprake. Ook in 2021 staan weer de nodige ontwikkelingen voor de boeg!

Bij deze wil ik jullie, kinderen, ouders, leerkrachten, professionals en alle anderen, bedanken voor het vertrouwen in mij. Het heeft ervoor gezorgd, dat ik mocht uitgroeien tot de praktijk die er nu staat en dat ik mijn eerste ‘5 jarig jubileum’ mag vieren.

Dankjewel!!

Lieve groet,

Astrid, Doezel en Oliver