Skip to main content

Bekijk hier de website van mijn nieuwe praktijk Super in Visie.

Moedige Gompie

Door de aanschaf van het boek ‘Sprong naar de zon’, heeft u niet alleen een mooi verhaal in handen, maar steunt u ook Moedige Gompie (SMG).

Wie is ‘Gompie’? Gompie is de ‘superzachte’ beer die ik in mijn praktijk inzet als interventie, ofwel als ‘hulpmiddel’. Soms, hebben kinderen het nodig om extra gerust gesteld te worden. Denk bijvoorbeeld aan een ziekenhuisopname, een heftige gebeurtenis, rouw en verlies, of een onveilige thuissituatie.

Kortom, op momenten dat een kind éxtra veiligheid en geborgenheid nodig heeft. Vanuit dit idee is de ‘Stichting Moedige Gompie’ ontstaan.

In 2015 is mijn boek ‘Sprong naar de zon’ uitgegeven. De opbrengst van dit boek komt ‘geheel’ ten goede aan de Stichting. Het geld wordt gebruikt om een echte Gompie-beer aan zoveel mogelijk (zieke) kinderen te overhandigen, die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Dat is mijn doel én mijn missie!
Als geen ander weet ik, hoe belangrijk zo’n vriendje voor een kind kan zijn.

Gompie-beer wordt persoonlijk bij het (zieke) kindje bezorgd. Niet alleen thuis, maar ook in het ziekenhuis, door héél Nederland. Gompie-beer gaat op reis in een koffertje, alsof hij bij het kindje gaat logeren. Hopelijk worden ze gauw vriendjes…

Het boek ‘Sprong naar de zon’ is verkrijgbaar bij Kinder- en Jeugdtherapie Parkstad, KEAC Parkstad én via de boekhandel, ISBN 978-90-809117-0-3, NUR 860.

Mocht u een kind willen aanmelden dat voor dit ‘goede doel’ in aanmerking komt, neem dan contact met me op.
Ik zorg er persoonlijk voor, dat Gompie-beer op de juiste plek terecht komt!

Wilt u een donatie geven aan Stichting Moedige Gompie?

Dat kan op bankrekeningnummer:
NL26ABNA0497383985 t.n.v. Stichting Moedige Gompie te Kerkrade.
Stichting Moedige Gompie (SMG) staat geregistreerd bij de KvK onder nummer 41050140.