Skip to main content

Wederom een turbulent schooljaar achter de rug; veel nieuwe gezichten, vraagstukken, ideeën,
maar ook nieuwe regel- en wetgeving waar we als zorgverlener mee te maken krijgen.

Het was ook een schooljaar vol met nieuwe uitdagingen; nieuwe methodieken die in de praktijk werden ingezet en direct contact met scholen om uitleg te geven over o.a. hoogsensitiviteit en beelddenken.

Een van de nieuwe methodieken is ‘de Gevoelsverkenner’, waarbij je op een avontuurlijke manier jezelf goed in beeld kunt brengen. Voor mij is deze methode zo vernieuwend en geeft zoveel mooie inzichten, dat ik de opleiding tot licentietrainer heb gevolgd. Hierover volgt binnenkort nog meer informatie… De methode is uitermate geschikt voor hooggevoelige cliënten en beelddenkers.

Uiteraard zitten we niet stil; vernieuwing, bijscholing en ontwikkeling vind ik een belangrijke zaak.
Het is niet alleen waardevol, maar het geeft me ook energie!
Een opleiding die al langere tijd op mijn verlanglijstje stond, gaat vanaf september echte vormen aannemen, ofwel ik ga weer naar school. Spannend, maar ook super leuk!
Een keer per week ga ik op weg naar Utrecht om aan de Hogeschool de opleiding tot Supervisor en Leerbegeleider te volgen. Het wordt een pittige tijd, waarbij een goede planning noodzakelijk is.
Maar dat komt vast wel goed, want plannen kunnen we wel…

Tot slot wil ik alle cliënten, ouders en collega’s bedanken voor de fijne samenwerking dit jaar.
Ook een bedankje namens Doezel en Oliver (de therapiehonden) die super verwend zijn met knuffels, snoepjes en speeltjes. Ze genieten iedere keer weer en staan te popelen om ingezet te worden.

Voor nu wensen we jullie een hele fijne zomer toe, rust lekker uit en geniet van elkaar.
Zie jullie graag weer in september en kijken we samen wat de tijd dan brengt…

Zonnige groet,

Astrid
Doezel en Oliver