Wil jij meer inzicht krijgen over jezelf en jouw talenten? Dan kan het TalentCompass uitkomst bieden. Deze test is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar, voor jongeren en volwassenen.

Het TalentCompass is een op-maat-gemaakte test, die jouw aangeboren talenten en kwaliteiten zorgvuldig in kaart brengt en een compleet beeld van jou laat zien. Dit is niet alleen handig voor jezelf, maar ook voor ouders, leerkrachten en andere betrokkenen die intensief met jou samenwerken. Het TalentCompass is een persoonlijk document dat inzicht geeft, hoe je jouw talenten dusdanig kunt inzetten, zodat jij je fijn voelt, je zelfvertrouwen kunt versterken en hoe je gemakkelijker dingen voor elkaar kunt krijgen.

Door inzicht te krijgen in jezelf en te weten welke mogelijkheden er van nature in jou aanwezig zijn, kun je je optimaal ontwikkelen. Met name kinderen uit groep 8 staan voor een belangrijke keuze in hun leven; welk vervolgonderwijs past bij mij? Het TalentCompass kan je hierbij helpen. Het is geen standaard test waarbij vergelijkingen worden gemaakt met anderen of waarin gemiddelde scores worden gegeven, maar een op jou geschreven rapport waar jij je voordeel mee kunt doen. De waardevolle inzichten die het TalentCompass je geeft, kun je gericht inzetten in de thuissituatie, op school, je werk of je studie en in je relatie met anderen. Het TalentCompass helpt je bij het maken van keuzes die richting geven aan jouw leven.

Het TalentCompass kan als los onderdeel aangevraagd worden en wordt afgenomen in de praktijk. De kosten voor het afnemen van de test, inclusief een uitgewerkt schriftelijk exemplaar, bedragen € 75,-.

Mocht je de voorkeur geven aan het afnemen van de scan in combinatie met een kort coachtraject, dan behoort dit ook tot de mogelijkheid. We kunnen dit samen op jouw behoefte afstemmen.