Graag stel ik me even aan u voor...

Mijn naam is Astrid Kamsteeg: ik ben getrouwd, moeder van drie grote zonen en ben ruim twintig jaar operatieassistente geweest. Waarom die overstap naar Kinder- en Jeugdtherapeut? In verband met mijn gezondheid heb ik geleerd keuzes te maken. Dat is niet altijd gemakkelijk, maar soms onvermijdelijk. Dit zegt meteen iets over de manier waarop ik in het leven sta: positief en optimistisch!

Ik heb ontdekt dat mijn voorkeur steeds weer uitgaat naar het werken met kinderen. Dit was in het ziekenhuis al zo. Enkele jaren geleden ben ik gestart met TROTS Kindercoachpraktijk. Ik heb ervoor gekozen om verder te studeren tot Integratief Kinder- en Jeugdtherapeut. Het afronden van deze opleiding biedt me een groot scala aan mogelijkheden om kinderen, jongeren, adolescenten, ouders en professionals nog beter van dienst te kunnen zijn.

Vanuit mijn eigen gezin heb ik ruime ervaring met epilepsie, autisme (ASS) en Posttraumatische Stressstoornis (PTSS). Als therapeut en ervaringsdeskundige, gecombineerd met mijn medische achtergrond, kan ik u handvatten bieden die u mogelijk verder kunnen helpen.

Ook mijn ervaring als praktijkondersteuner bij KEAC Parkstad bv, waar ik samenwerk met mijn man en zijn team, komt hierbij van pas. In de loop der jaren heb ik een uitgebreid expertise netwerk opgebouwd waarvan ik, indien nodig, dankbaar gebruik mag maken.

Met TROTS gestart en met passie verder!

Astrid Kamsteeg

Integratief Kinder- en Jeugdtherapeut