Skip to main content

Graag stel ik me even aan u voor...

Mijn naam is Astrid Kamsteeg: ik ben getrouwd, moeder van drie volwassen zonen en ik ben ruim twintig jaar operatieassistente geweest. Waarom de overstap naar Kinder- en Jeugdtherapeut? In verband met mijn gezondheid heb ik geleerd keuzes te maken. Dat is niet altijd gemakkelijk, maar soms onvermijdelijk. Dit zegt meteen iets over de manier waarop ik in het leven sta: positief en optimistisch!

Ik heb ontdekt dat mijn voorkeur steeds weer uitgaat naar het werken met kinderen. Dit was in het ziekenhuis ook al zo. Enkele jaren geleden ben ik gestart met TROTS Kindercoachpraktijk. Ik heb ervoor gekozen om verder te studeren tot Integratief Kinder- en Jeugdtherapeut.
Het afronden van deze opleiding biedt me een groot scala aan mogelijkheden om kinderen, jongeren, adolescenten, ouders en professionals goed van dienst te kunnen zijn.

Vanuit mijn eigen gezin heb ik ruime ervaring met epilepsie, autisme (ASS) en Posttraumatische Stressstoornis (PTSS).
Als therapeut en ervaringsdeskundige, gecombineerd met mijn medische achtergrond, kan ik u handvatten bieden die u mogelijk verder kunnen helpen.

Ook mijn ervaring als praktijkondersteuner bij KEAC Parkstad bv, waar ik samenwerk met mijn man en zijn team, komt hierbij van pas.
In de loop der jaren heb ik een uitgebreid netwerk vol expertise opgebouwd waarvan ik, indien nodig, dankbaar gebruik mag maken.

Waar sta ik voor?

  • Werken vanuit een respectvolle benadering, in veiligheid en vertrouwen;
  • Werken vanuit expertise en praktijkervaring;
  • Aandacht voor preventief werken en een positieve benadering;
  • Het belang van een wederzijdse klik/match.

Met TROTS gestart en met passie verder!

Astrid Kamsteeg

Integratief Kinder- en Jeugdtherapeut