Skip to main content

Bekijk hier de website van mijn nieuwe praktijk Super in Visie.

Tarieven

Onderstaande bedragen zijn inclusief het gebruik van materialen.

Na afloop van het consult kunt u contant betalen of pinnen. U krijgt van ons een factuur die u kunt indienen bij uw zorgverzekeraar.

Indien een afspraak niet door kan gaan, dient u deze 24 uur van tevoren af te zeggen in verband met de gereserveerde tijd. Afspraken die niet tijdig worden afgezegd zullen in rekening worden gebracht. Klik hier voor de algemene voorwaarden.

Oriënterend gesprek (telefonisch)
kosteloos tot 20 minuten
Intakegesprek (60 min.)
€ 85,-
Consult (60 min.)
€ 85,-
Consult (45 min.)
€ 69,-
Voortgangsgesprek per 30 min.
€ 42,50
Eindevaluatie (60 min.)
€ 85,-
Videoconsult (60 min.)
€ 85,-
Videoconsult (30 min.)
€ 42,50
Gesprek op locatie
€ 42,50 per 30 min. excl. reiskosten € 0,19 p/km

Vergoedingen

Kinder- en Jeugdtherapie wordt gedeeltelijk vergoed uit het aanvullend pakket van uw zorgverzekering en valt onder ‘alternatieve geneeswijze’. U heeft hier geen verwijzing voor nodig. Of u hiervoor in aanmerking komt hangt af van hoe u verzekerd bent. U kunt dit navragen bij uw zorgverzekeraar. Kinder- en Jeugdtherapie Parkstad is een nevenvestiging van KEAC Parkstad BV. De AGB-code van het KEAC is 90008077. Dit is de code waaronder zorgverleners voor de verzekering vindbaar zijn. Mijn persoonlijke AGB-code is 90101649 op naam van Kamsteeg-Peters, AJMH.

Kinder- en Jeugdtherapie Parkstad is aangesloten bij de NFG (Nederlandse Federatie Gezondheidszorg). Ik sta ingeschreven als Registertherapeut onder nummer 8338.
Mijn licentienummer bij de RBCZ (koepelorganisatie) is 180611R.
Het is mogelijk om therapie in te zetten als uw kind een persoonsgebonden budget (PGB) ontvangt. Hiermee kunt u zelf zorg, hulp en begeleiding inkopen. U kunt de kosten ook als bijzondere ziektekosten bij uw belastingaangifte opvoeren.

Wanneer u over vergoedingen nog vragen heeft, neem dan contact met ons op.