Skip to main content

Bekijk hier de website van mijn nieuwe praktijk Super in Visie.

Tekeningen

Deze tekeningen zijn gemaakt door kinderen in onze praktijk. Als je erop klikt kun je ze beter bekijken…

Reacties van ouders en kinderen

Ik vond het super leuk en vind Astrid super lief.

Devon10 jaar

Astrid geeft je het gevoel dat je lekker thuis op de bank een gezellig gesprek voert. Ze geeft dan zoveel bruikbare handvatten, waardoor de ‘praktijk’ met de kids een heel stuk soepeler verloopt! En natuurlijk zijn de ouders ook ‘anders’ voor de kids. Onze kinderen zijn dol op je! Astrid is lief, betrouwbaar, kundig en heel leuk!

Pascal uit Kerkrade

Kinder- en Jeugdtherapie Parkstad heeft ervoor gezorgd dat mijn zoontje beter voor zichzelf opkomt en socialer is. Ook heeft hij meer zelfvertrouwen gekregen, dit alles te danken aan de begripvolle, rustige en hele lieve begeleiding. Iedereen zou ik deze praktijk kunnen aanbevelen, want ik ben heel dankbaar voor dit succesvol resultaat.

Jolanda uit Kerkrade

Onze zoon voelde zich vanaf het eerste moment op zijn gemak bij Astrid! Door haar aanpak, werd duidelijk wat er schuil ging achter zijn boosheid. Door hele duidelijke en praktische tips zijn wij als gezin enorm geholpen! Dankjewel!

Moeder van Daan

Ik vond het leuk en gezellig. Groetjes!

Breno7 jaar

Fijne open sfeer, prima werkplan en goede terugkoppeling met de ouders over de ontwikkelingen van het kind. Onze dochter voelde zich helemaal veilig bij Astrid!

Ouders van Gwynneth

Wij als ouders van Dominique, zijn erg blij met de coaching van Astrid. Niet alleen is zij erg professioneel, maar ook zeer betrokken, zowel bij Dominique als ook bij ons als ouders. Fijn dat we na een jarenlang traject bij vele behandelaars, ons nu eens echt gehoord voelen.

Ouders van Dominque

Astrid heeft mij erg goed vooruit geholpen. Ik heb heel veel over mezelf geleerd. Astrid is heel erg lief. Ook vond ik het altijd erg leuk als Doezel erbij was.

Bijoux9 jaar

Astrid is super lief en heeft altijd een luisterend oor en geeft tips die je kunt proberen. Ik vond het leuk om een spelletje te spelen en er was ook altijd leuk speelgoed.

Elisabelle11 jaar

Astrid heeft een gave met kinderen, ze heeft onze dochter(s) erg goed geholpen. Daar waar wij vastliepen, wist Astrid een ingang te creëren. En wat heeft onze dochter stappen gemaakt. Wij kijken terug op een enorm leerzame periode!

Martine, moeder van Bijoux en Elisabelle