Skip to main content

Bekijk hier de website van mijn nieuwe praktijk Super in Visie.

Ken je dat, het gevoel te hebben dat je hevig verlangt naar mooi weer, rust, even niks moeten en gewoon stil te mogen staan in het moment…? Voor mij geld dat op dit moment meer als ooit daarvoor. Waardoor? Heel simpel, omdat het een héél intensief jaar is geweest… Dat klinkt misschien heel beladen, maar zo bedoel ik dat niet. ‘Intensief’ kan ook betekenen optimale inzet leveren, alle ballen in de lucht houden zodat alles draait, werk en studeren combineren en daar een goede balans in vinden. En niet te vergeten, al die nieuwe indrukken opdoen, beleven en een plekje geven.
Met een klein beetje trots durf ik te zeggen ‘het is me gelukt…’ De opleiding tot supervisor aan Hogeschool Utrecht afgerond, trajecten met supervisanten mogen begeleiden en in mijn praktijk veel nieuwe cliënten mogen verwelkomen waar ik graag mee in gesprek ga.

Tijdens de opleiding heb ik gemerkt dat het vak Supervisor en Psychotherapeut veel raakvlakken heeft. Het was voor mij best een uitdaging om dit heel zuiver te houden binnen een sessie.
De trajecten met de supervisanten hebben mij veel inzichten gegeven; bijvoorbeeld hoe belangrijk het is, om als therapeut goed voor jezelf te zorgen, op z’n tijd voldoende rust te nemen en grenzen durven aan te geven.

Vanaf september mag ik een aantal studenten aan Zuyd Hogeschool gaan superviseren. Een nieuw vakgebied waar ik heel nieuwsgierig naar ben. Wat hebben studenten nu nodig? Waar ligt hun behoefte? Wat leeft er bij hen? Ik ben heel benieuwd of ik daarin een steentje kan bijdragen…

Ook dit jaar heb ik in mijn praktijk weer mooie, soms intensieve, trajecten mogen begeleiden, waarbij kinderen, jeugdigen, ouders en professionals hun vertrouwen in mij hebben uitgesproken.
Daar ben ik dankbaar voor en waardeer ik enorm! Ik hou van mijn werk en doe dit met passie, samen met Oliver en Doezel de therapiehonden.

Kinder- en Jeugdtherapie Parkstad groeit mee met de hulpvragen van cliënten.
Sinds januari zijn we naar een mooie, grote praktijkruimte verhuisd; dicht bij het centrum van Heerlen, maar tevens in het groen.
Wederom heeft KJTP haar KIWA-certificering ontvangen die aangeeft dat we verantwoord werken.

Wegens vakantie is de praktijk gesloten van donderdag 13 juli tot maandag 28 augustus.
Voor nu wens ik jullie een hele fijne zomer toe en zie jullie graag weer uitgerust terug!

Hartelijke groet,

Astrid
Doezel & Oliver