Skip to main content

Bekijk hier de website van mijn nieuwe praktijk Super in Visie.

Doezel-therapie heeft afgelopen jaar een bijzondere ontwikkeling doorgemaakt. Naast de begeleiding in de praktijk, zijn Doezel en ik samen op pad gegaan om kinderen op de basisschool ondersteuning bij het lezen te bieden. Dit alles onder de noemer ‘Snuffel-lezen’.
Door het contact dat kinderen met Doezel leggen, wordt de vrees en faalangst weggenomen en leren ze al snel dat lezen niet eng hoeft te zijn. Doezel verwacht geen prestaties, maar is er onvoorwaardelijk voor het kind en dát zorgt nu net voor bijzondere momenten én resultaten.

Onze lieve Doezel is bijna 2 jaar en wat wordt hij met liefde omringd; hartverwarmend!
Kinderen, ouders, bezoekers, professionals en wij als gezin, hebben Doezel in het hart gesloten; hij hoort er echt bij en is niet meer uit de praktijk weg te denken!
Ondanks zijn diagnose heupdysplasie (HD), waarvoor hij goede therapie en begeleiding krijgt, blijft Doezel onze vrolijke noot in de praktijk. Hiermee wil ik aangeven, dat hoe groot het probleem ook is waar je mee zit, of hoe moeilijk je het ook hebt, dit niet onoverwinnelijk hoeft te zijn, maar dat daar vaak de kracht ligt om ermee te leren omgaan. De kunst is, om jouw weg hierin te leren vinden en daar helpen Doezel en ik je graag bij.

Zoals je kunt lezen, zitten wij niet stil, maar zijn we constant bezig met ontwikkeling en verrijking van nieuwe inzichten op het gebied van ondersteuning van kinderen, jeugdigen en begeleiding van ouders en jongvolwassenen. Het onderhouden van contacten met professionals en collega’s speelt hierbij een belangrijke rol. Het is belangrijk dat we op de hoogte zijn van wat er op het gebied van kind en jeugd speelt.

Ook dit jaar staan weer mooie ideeën en plannen op ons lijstje, die we met veel plezier voor jullie uitwerken en graag met jullie delen!