TROTS in een nieuw jasje…

Door 2 april 2018Nieuws

Kent u dat gevoel, een kledingstuk met veel plezier te dragen, maar dat er een nieuw seizoen aanbreekt en het tijd wordt voor iets nieuws

Dit beschrijft mijn gevoel na het afronden van mijn opleiding tot Integratief Kinder- en Jeugdtherapeut. Drie jaar geleden ben ik mijn praktijk gestart als Kindercoach. Toen nog een vrij onbekend beroep in regio Parkstad. Door het volgen van bijscholing en cursussen breidde mijn werkgebied zich uit. Niet alleen aan expertise, maar ook op de kaart.

Naar mijn gevoel was mijn aanbod nog niet compleet, ik miste de knopen aan mijn jas… Als Kinder- en Jeugdtherapeut werk ik niet alleen met kinderen en hun ouders, maar ook met jongeren en jongvolwassenen.

Ook professionals kunnen terecht voor informatie en advies. Mijn wens is, om de komende jaren mijn praktijk op een innovatieve manier te laten groeien, om zo nog meer kinderen én hun ouders te kunnen helpen.